torsdag 4. september 2014

LO høst

Nå nærmer det seg med stormskritt datoen jeg har ventet på: 10.september. En av mine andre hobbyer er rypejakt. Så når det da kom en utfordring fra Kreativ Scrapping om temaet høst, så tenkte jeg at jeg skulle lage et bidrag. Er ikke ofte jeg lager LOer lengre. Men har funnet frem et bilde fra i 2006 av min da 1 1/2 år gamle sønn Theo, og hans 6 mnd gamle Gordon Setter "Kela". Theo har vært med på jakt fra han var 6 mnd gammel, og synes det er veldig spennende. Jeg synes dette bildet er koselig med en liten jeger som holder en rypekylling i ene handa og en eske med "Smurf" i andre. Alle på bildet er unge, både gutten, rypa og hunden, så da måtte jeg lage en egen tekst: "Småjegere"
LOen er laget på slett Bazzil, Blader er stanset ut med Floral Punch i brun og grønn Bazzil. LOen er dekorert med stencil fra Tim Holtz med Distress Markers Spritzer tool og Touch WG 7, bak bildene har jeg sprayet med Ink Spray "Cut grass" og "Pure sunshine". Ellers har jeg brukt bølgepapp og Wismuth nr 3 (Hagl). Teksten og bildene er printet ut på Matte Photopaper. Jeg deltar på utfordringen til Kreativ Scrapping #9 Høst, jakt og fiske.


2 kommentarer:

 1. Så fin LO, nydelige høstfarger!
  Takk for at du deltar i utfordringen til Kreativ Scrapping.
  Klem fra DT Bente

  SvarSlett
 2. Dette var en høstlig LO! :)
  Herlig bakgrunn du har laget og fint pyntet :)

  Tusen takk for at du deltar på utfordringen til Kreativ Scrapping blogg!
  Klem fra DT Kristine

  SvarSlett

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å se på bloggen min og at du legger igjen en kommentar til meg. Ønsker deg en fortsatt kreativ dag :-)