søndag 7. februar 2016

Et sinnssykt prosjekt




Da vi kjøpte vår siste hund, Åleia, i fjor, kommenterte oppdretteren min scrappehobby. På tur hjem med valpen tenkte jeg at jeg skulle lage noe spesielt til hun som solgte meg valpen. Et album med bilder av Åleia gjennom hennes første leveår. Utfordringen var at jeg ikke hadde laget et slikt stort album før og visste ikke helt hvordan jeg skulle gå i gang. 1.mai blir Åleia 1 år, og vi har tatt masse bilder av henne. Jeg googlet litt på album og kom over dette på Youtube. Du kan se tutorialen her.




Her er et bilde av forsiden. Den er ikke ferdig pyntet, men jeg trenger nok litt tid på å finne pynt som egner seg til dette albumet. 

To plasser inni boka er det slike sider som kan løftes opp.

Bak første side og bak siste side er det to ulike små albumer.

Inni alle 6 sidene er det dobbelsidige tags. Til sammen 12 sider. Jeg tenkte å skrive litt fra hver mnd på de tolv sidene.

Her er minialbummet på siste side.

På fire av sidene kan man folde ut sidene til dobbel størrelse.

Når man skal lage et album om hunder finner man neppe mer perfekte ark enn dette!!!
Etter hvert skal det komme masse bilder i albumet, men disse er private, og tenkte derfor å vise frem boken før jeg limte disse inn. Utrolig artig og tidkrevende å lage denne boka. Gikk med ENORMT med ark. Men den finnes ikke vanskelig. Så vil anbefale dere å prøve :-)

3 kommentarer:

  1. nydelig album , flotte farger og en god ide.Klem Synnøve

    SvarSlett
  2. Lyckliga den som får detta fantastiska projekt ❤️

    SvarSlett

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å se på bloggen min og at du legger igjen en kommentar til meg. Ønsker deg en fortsatt kreativ dag :-)