onsdag 11. juni 2014

Scrappehjørnet

Har i lang tid gått med et ønske om å bygge ut huset. Har vel innsett at så ikke kommer til å skje med det første. Så da min mann foreslo at jeg kunne innrede en del av loftet, som i dag også fungerer som kontor/TV stue, til mitt eget scrappehjørne så hev jeg meg til. En liten del av loftet er helt avskjermet grunnet pipa. Hjørnet mitt er ikke så stort, kanskje 4 kvm. Men har fått et ganske bra system og har fått mange gode ideer fra både venner og på nettet. Så her er mitt scrappehjørne:
Selve arbeidsplassen

Litt hyller til bøker, oppskrifter, blader, stempler og blomster

Hylle over pulten til div smått og ting som jeg må ha nært


Hylle som fungerer som en romdeler ut mot resten av loftet. Her er det mønsterark, div klippeark, tusjer, mer stempler, bånd og punsjere.
Må nok "bo" meg litt inn i hjørnet og blir sikkert å flytte litt rundt på ting etter hvert slik at det blir mest mulig funksjonelt. Mannen min har lovet og lage en forlengelse på pulten slik at jeg har plass til å ta i mot scrappebesøk :-)

1 kommentar:

  1. Det har blitt så fint! Så innbydende å sette seg ned, kommer gjerne på besøk:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å se på bloggen min og at du legger igjen en kommentar til meg. Ønsker deg en fortsatt kreativ dag :-)