lørdag 1. november 2014

Vinterlig vinskjuler

I juli sendte jeg inne et bidrag til Ett Trykk. Jeg trudde at dette var en utfordring til en blogg, men så viste det seg at det var bidrag til okotberutgaven av bladet. Jeg hadde egentlig ikke så stor tro på at mitt bidrag skulle bli tatt med, så da bladet lå i postkassa i slutten av september ble jeg hoppende glad da jeg så at denne kom med!!! Jeg har laget en vinskjuler med julemotiv. Jeg lærte dette fra min DT kollega Belinda.

Har brukt brun bazzil som base for denne og dekorert med mønsterark fra Papirdesign "mens vi venter" og fra Pion design "Wintertime in Swedish Lapland". Snøkrystall med puncher fra Martha Stewart påført litt snøeffekt med Snow Paint fra Panduro, pynt fra Kort og Godt, blomst fra Storyteller.

På sidene har jeg stanset ut juletrær og rådyr i samme ark fra Pion design "Wintertime in Swedish Lapland"

Har brukt diesen fra Jim Holtz for å stanse ut en tag og stemplet med tekst fra Kort og Godt. Har brukt eyelets fra Fiskars og to typer hampetau for å holde den sammen i toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å se på bloggen min og at du legger igjen en kommentar til meg. Ønsker deg en fortsatt kreativ dag :-)