onsdag 16. september 2015

En mal, tre kort

Har lenge vært hardt angrepet av scrappefobi. Har laget noen få bursdagskort og gått for det trygge og kjente. En dag ble det sendt et hjertesukk til Maya og ho kom med en masse tips. Jeg har foreløpig prøvd meg på dette kortet, som hun har laget en tutorial på. Jeg falt helt for dette tagkortet og laget ikke mindre enn tre stk på rappen...

Så her er årets første julekort!!!
Syntes de nye julearkene fra Panduro var så dekorative i seg selv at det ble lite pynt på dette. Kun noen stjerner i det ene hjørnet. Kjersti tipset meg om disse flotte arkene. Dette er første gang jeg har funnet en hel serie med motiv fra nordnorsk fauna. De passer jo helt perfekt til mine jakt og turvenner. Var til og med ark med røy og tiur på!!!! 

Her er bildet av tagen som er inni. Har punshet ut et motiv som tar opp temaet fra forsiden og pyntet med inni også. Denne tagen har ikke noe dekor på baksiden da det er tenkt at man skal skrive julekort på denne.


Som vanlig når jeg sitter i scrappehjørnet mitt tar det ikke lang tid før min datter kommer lurende og vil være med. Så i går fikk hun velge ark og punhere og vi øvde på bruk av linjal, skjærebrett, falseben og punchere. Hun påstår selvsagt at det er hun som har laget dette kortet... Synes denne puncheren med sommerfuglene passet veldig godt til dette kortet. Har brettet de litt opp og hatt på perlelim.

Her vises den tredimensjonale effekten litt bedre.

Dette var det første kortet jeg prøvde meg på. Skal sende det til ei som nettopp har hatt bursdag. Kan ikke si noe mer enda... Men ho har Gordon Setter, derav bildet inni :-)


Så en STOR takk til både Maya og Kjersti som har fått meg i gang igjen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å se på bloggen min og at du legger igjen en kommentar til meg. Ønsker deg en fortsatt kreativ dag :-)