tirsdag 2. september 2014

En eske med te? (tutorial)Jeg har laget en liten tutorial på potensielle julemessevarer eller en liten gave til noen som er glad i te.
Jeg kjøpte en vanlig boks med te som jeg åpnet og delte opp slik:
Vær forsiktig når du åpner den opp slik at du ikke river sund noe.
Så klippet jeg denne i to deler slik at jeg skulle få plass på arket.
Deretter tegnet jeg rundt delen og merket av hvor jeg skulle prege. I tillegg er det viktig å huske på at man må lage en ekstra limkant slik at man får limt det sammen til en enhet igjen.

Så preget jeg på alle stiplete linjene før jeg klippet ut etter strekene for så å viske vekk alle blyantstreker. Bare et lite tips så tegn og preg på "vrangsiden" av arket slik at brettekantene blir riktige. Så er det bare å lime boksen sammen slik at den blir som utgangspunktet.
Jeg har valgt å ikke klippe ned i front slik det er gjort på tegningen da jeg ville bruke magnetlås for å lukke boksen.
For å skjule hvordan den er limt sammen i bunnen kuttet jeg to ekstra paneler. Et til å lime under boksen og et til å lime inni boksen. Jeg har valgt å stemple inni boksen.
Her har jeg lagt i teen.

Så er det bare å pynte etter eget ønske. Jeg synes arket var så dekorativt i seg selv, at jeg har pyntet veldig enkelt. Husk å lime magnetene før du limer panelet og det samme gjelder for handtaket som må monteres på panelet før du limer denne fast i boksen. 

Lykke til :-)3 kommentarer:

  1. kjempegod tut og en flott eske!!! skal absolutt lage en slik :-) takk for at du deler!!

    SvarSlett
  2. Kjempefin :) takk for at du deler! har lagt meg til som følger, du hadde mykje fint å sjå på :)

    SvarSlett
  3. Takk skal dere ha :-) Veldig koselig med tilbakemelding.

    SvarSlett

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å se på bloggen min og at du legger igjen en kommentar til meg. Ønsker deg en fortsatt kreativ dag :-)