onsdag 24. september 2014

Postvennlige julekort

Det er i dag bare 3 måneder igjen til jul! Og jeg er i full gang med å lage julekort og andre juleting. Mye skal jo sendes i posten, og med masse pynt og bling blir det fort både dyrt og sjansen for at det blir ødelagt er stor. Så jeg har derfor laget noen postvennlige julekort. Den nye juleserien til Pion er så dekorative i seg selv, at behovet for en masse pynt synes jeg er overflødig. Spesielt dersom kortet i seg selv er litt forseggjort med bretting eller bruk av dies. Her er i hvertfall noen av mine julekort:
Forsiden 

Inni kortet. Her har jeg brukt stempel fra Kort og Godt og litt osteklut bak de små bildene til høyre. Har bevisst valgt å ha hvitt felt i midten da det jo må være plass til å skrive en hilsen.

Baksiden av kortet.
Her har jeg prøvd meg på det som heter "Trippel time stamping". Disser kortene er raske å lage. Se youtubevideoen for fremgangsmåten her

Denne typen kort så jeg hos Mariannes papirverden, men fant ikke noe mal på den. Så det ble litt prøving og feiling før jeg fikk det sånn høvelig rett. Dette kortet er 8" bredt og det under er 6" bredt. På begge kortene har jeg brukt ark fra den nye Pion juleserien.5 kommentarer:

 1. Så flotte og vakre julekort og greit å få kommet igjen med dem, klem bente:)

  SvarSlett
 2. Fine kort. Hva heter diesen du har brukt? Den rammen med snøstjerner.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Diesen heter Snow Frame og er produsert av Wild Rose Studio. De hadde mye nytt og fint nu mot juletider.

   Slett
  2. Tusen takk for svar, sett flere som bruker den men jeg har ikke klart å finne ut hvem som selger den.. Du lager mye fint :)

   Slett

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å se på bloggen min og at du legger igjen en kommentar til meg. Ønsker deg en fortsatt kreativ dag :-)